Sursa imagine: radiochisinau.md

Disneyland Paris s-a redeschis pentru vizitatori

Parcul tematic Disneyland din Paris s-a redeschis, joi, pentru vizitatori, după ce a fost închis timp de aproape opt luni, pe durata pandemiei, însă au fost instituite măsuri de siguranță pentru a opri răspândirea virusului.

Chiar dacă îndrăgitele personaje Disney - precum Mickey Mouse, Minnie Mouse și Goofy - stau la dispoziția vizitatorilor pentru fotografii, ei mențin distanța față de aceștia. Conform regulilor revizuite ale parcului, "interacțiunile apropiate, inclusiv îmbrățișările, vor fi interzise, temporar". Vizitatorii cu vârsta peste șase ani trebuie să poarte mască de protecție.

Cu toate acestea, vizitatorii care se îndreptau în valuri către porțile parcului de distracții, la ora deschiderii, erau încântați că se află acolo. Natacha Rafalski, director executiv al Disneyland Paris, a declarat că redeschiderea reprezintă un moment de cumpănă pentru întregul sector turistic din Franța, pe măsură ce acesta începe să își revină de pe urma pandemiei. "Am așteptat cu toții acest moment cu mare nerăbdare. Restaurantele, hotelurile, parcurile tematice și toate locurile de relaxare sunt esențiale pentru viața poporului francez."

Autor: Radio Chișinău
18.06.2021 Actual
491
0

Comentarii 0