Sursa imagine: protv.md

GROAZNIC! Un preot ar fi provocat moartea unui copil, la botez

In imaginile filmate in timpul botezului fatal se vede cum preotul apleaca copilul cu capul in apa de trei ori. Martorii sustin ca slujitorul bisericii ar fi trebuit sa-i astupe gura cu mana, ca bebelusul sa nu inghita apa.

Acest lucru nu s-a intamplat insa. Tot din imagini se vede ca atunci cand preotul le-a transmis copilul parintilor, acesta avea fata rosie, iar parintii au inceput sa se agite. Ingrijorarea lor creste din ce in ce mai mult, si tot mai multe rude se apropie sa vada ce se intampla cu bebelusul. La un moment dat acesta tuseste, iar preotul cheama rudele ingrijorate sa faca liniste in timpul rugaciunii. 

Martorii au povestit ulterior ca micutul avea gura plina de spuma dupa ce a fost scos din crestelnita. El a fost transportat spre spital, dar a murit pe drum. 

Copilul, care avea doar o luna si jumatate, a fost inmormantat azi.. 

Preotul, care potrivit politiei din satul Mihaileni, Rascani, a plecat din localitate dupa incident, nu a fost gasit pana acum.

Vezi AICI video

Autor: Pro TV Chişinău
Sursa: protv.md
24.07.2010 Caleidoscop
5804
0

Comentarii 2

 • Vasiliţa Roşca:

  baran da nu preot!
  mai bine statea copilul nebotezat toata viata decit sa-i ia viata un potlogar in sutana. Inca o dovata ca aceste canoane prostesti ale religiei sint indobidocitoare, dobitocilor!

  cind il mai vezi pe valera pasat ca racneste sa aduca "religia" in scoli! doamne fereste de intunecime la cap. sa ne invete copii asemenea alcoolici si potlogari in sutana?!

  trist, fratilor! :((
  sa fie prins si pedepsit acest "preot" iresponsabil si nesimtit.

  24.07.2010 16:18
 • Lau Costy:

  Vrei sa castigi bani reali??? S-a lansat si in Rep Moldova jocul din care romanii au castigat o multime. Este gratis, iar daca te duce putin capul poti invarti afaceri care sa iti aduca sute de euro lunar. Incearca pentru ca nu te costa absolut NIMIC!!!
  http://www.anno1777.com/index.php?i=11090

  01.08.2010 13:05