Sursa imagine: penitenciar.gov.md

„Contrabandă” pentru deţinuţi: varza-telefon mobil

Un telefon mobil a fost depistat într-o varză, duminică, de către angajaţii Penitenciarului nr.15 din Cricova, în timp ce verificau un colet cu produse alimentare. Încărcătorul pentru telefon era ascuns în cartofi. 

Coletul cu produse alimentare urma să fie transmis unui deţinut, obiectele respective fiind interzise pentru utilizare puşcariaşilor. Obiectele ascunse în produsele respective încerca să le transmită deţinutului o persoană fără acte de identitate. Aceasta a transmis însă coletul prin intermediul altei persoane. Gardienii au însă depistat „contrabanda”. 

Departamentul Instituţiilor Penitenciare a informat că în ultimele zilei au fost înregistrate un şir de tentative de transmitere în penitenciare a produselor şi obiectelor interzise. Printre acestea se numără transmiterea unei cantităţi de marijuană într-un borcan cu untură, băuturi tari şi cărţi de joacă. Departamentul Instituţiilor Penitenciare avertizează că cei care încearcă să transmită obiecte interzise deţinuţilor sunt pasibili de pedepse penale.

Autor: HotNews
Sursa: penitenciar.gov.md
15.08.2011 Istorii din MD
2545
0

Comentarii 0