Sursa imagine: www.ledi2.ru

5 semne că te afli sub papuc; fii bărbat!

 

O adori şi îi faci toate poftele. Dar există posibilitatea ca prietena ta să te ia de prost, să te considere bleg şi ascultător şi să profite de tine până când se plictiseşte. Vezi mai jos cum îţi dai seama dacă te joacă pe degete cu neruşinare:

1. Îţi cere toate parolele de la conturile de pe internet

Email, Facebook, Twitter, parola de la contul cardului de credit. Toate ţi le ştie şi nu pentru că i le-ai oferit tu, ca să le aibă în caz că le uiţi, ci pentru că ea ţi le-a cerut în mod ferm iar tu te-ai conformat şi i le-ai dat.

2. Te uiţi cu ea la emisiuni pentru fete, când la TV e meci

Parcă îţi aminteşti cum te comportai absolut stupid când echipa favorită de fotbal dădea gol. Şi cum dădeai pe gât bere după bere cu băieţii. Vremurile alea sunt demult apuse, deoarece mai nou nu ştii decât defilări de modă, ultimele reţete cu fructe de mare şi parcă vreo două telenovele. Iubita te obligă să urmăreşti la TV toate minunăţiile, chiar şi când e meci iar tu, din dragoste, o asculţi.

3. Numai tu achiţi nota de plată

Are şi ea bani, dar când vine vorba despre ieşiri în oraş, concedii, cumpărături şi tot ce înseamnă cheltuieli, numai tu scoţi bani din buzunar. Ea nici nu se sinchiseşte şi a ajuns să te convingă că aşa e normal.

4. Ai rămas fără prieteni

O urmezi peste tot, iar când are chef să stea singură sau să iasă cu prietenele, o aştepţi cuminte acasă. Nu mai ieşi cu amicii şi rareori dacă mai vorbeşti cu ei.

5. Face planuri fără tine

O vacanţă, achiziţionarea unui televizor nou sau ce veţi mânca duminică seara? Habar nu ai, dar te anunţă ea pentru că ea a hotărât, a ales şi a luat decizii. Tu eşti doar aşa... un fidel care execută ordinele.

Autor: libertatea.ro
Sursa: jurnal.md
06.01.2011 Caleidoscop
8092
0

Comentarii 0