
Beneficiile căpșunilor
Căpșunile sînt un alergen puternic. Persoanele predispuse la alergii ar trebui să reducă consumul de căpşuni, sau să bea după consumul lor iaurt. În cazuri severe, ar trebui să refuze complet la căpşuni.
Cu prudenţă extremă ar trebui să consume aceste delicioase fructe femeile gravide şi copiii. Contraindicaţii pentru consumul căpşunilor: secreţia crescută de suc gastric, colici renale şi gastrice, apendicita.
Elemente folositoare:
Vitaminele A, B, C, E, K
Acidul folic, malic, acid nicotinic şi salicilic
Magneziu, fosfor, cobalt, fier, potasiu, calciu, magneziu, seleniu
Pectina și multe alte elemente utile
Cantitatea de vitamina C în 5-6 căpșni = o portocală mare.
-
Video Line
-
Vorbesc româneşte, sunt român
03.05.2014 -
Inaugurarea patinoarului de la Bălți
31.01.2014 -
Filarmonica de Stat Iași cântă la Bălți
18.01.2014
-
-
-
Clădirea istorică din Țaul, reabilitată în anul 2014, găzduiește Muzeul istorico-etnografic al satului
11.08.2022 -
Cu suportul Poloniei, în orașele-poli de creștere Edineț și Soroca vor fi instituționalizate Unități de implementare a proiectelor
10.08.2022 -
PREZENTAREA STUDIULUI PRIVIND CALITATEA SERVICIILOR EDUCAȚIONALE ȘI DE ANGAJARE, OFERITE TINERILOR NEET AFLAȚI ÎN CONFLICT CU LEGEA
09.08.2022 -
Termeni de referință pentru contractarea serviciilor de elaborare a studiului privind specializarea inteligentă în Regiunea de Dezvoltare Nord a Republicii Moldova
09.08.2022 -
Condiții inovatoare pentru industriile creative din Moldova, cu suportul Programului Transnațional Dunărea
05.08.2022
-
Comentarii 0