Sursa imagine: aqua-rmnt.com

Ce spune poziția în care dormi despre tine?

De cele mai multe ori, poziția în care dormim trădează anumite aspecte ale personalității noastre.

Iată ce spune poziția în care dormi despre tine:


Poziția nr.1
Oamenii care dorm curbați sunt, în mare parte, persoane care par a fi foarte puternice, dar care au o inimă foarte moale pe interior. Ele sunt de cele mai multe ori persoane extrem de timide în compania oamenilor pe care nu îi cunosc, dar odată ce se împrietenesc, vor deveni destul de distractive.

Poziția nr.2
Această poziție reflectă o fire veselă și relaxată. Persoanele care dorm în această poziție tind să aibă mare încredere în oameni și tocmai de aceea suferă, în nenumărate rânduri, deziluzii.

Poziția nr.3
De cele mai multe ori aceste persoane sunt catalogate a fi pline de cinism și, de asemenea, extrem de suspicioși. Acești oameni se mișcă foarte greu atunci când sunt puși să decidă, iar odată ce au decis, nimic nu îi mai poate opri din drum.

Poziția nr.4
Cei care dorm în această poziție, sunt incredibil de liniștiți, retrași și destul de rezervați. Nu suportă agitația și au stabilite anumite standarde, de la care nu se abat niciodată.

Poziția nr.5
Această poziție este specifică persoanelor prietenoase, dar în același timp cu o mare neliniște sufletească. Nu suportă să fie criticați și se află în imposibilitatea de a face față situațiilor extreme.

Poziția nr.6
Acești oameni sunt considerați a fi prietenii ideali, pentru că știu întotdeauna să asculte și oferă ajutor necondiționat.

O cercetare recentă a dovedit și faptul că poziția în care dormim are un impact destul de însemnat și asupra sănătății noastre, potrivit secretele.com.

Autor: noi.md
01.07.2022 Caleidoscop
516
0

Comentarii 0