Sursa imagine: Foto simbol

Un operator low cost va relua cursele aeriene din şi spre Chişinău

Compania Wizz Air a anunțat că va redeschide din luna septembrie baza din Chișinău şi vor fi reluate 16 curse din și spre capitala Republicii Moldova, transmite MOLDPRES.

Operatorul low cost a anunțat astăzi reluarea celor 16 curse operate din și spre Chișinău, precum și majorarea frecvențelor de zbor la trei rute deja operate - spre Bologna, Bergamo și London Luton.

„Susținem eforturile companiilor aeriene de a reveni la zborurile operate din și spre Aeroportul Internațional Chișinău, în special în contextul efectelor pandemiei, precum și al războiului din regiune. Sperăm ca pasagerii noștri să beneficieze de oferte de preț cât mai avantajoase pe rutele anunțate de Wizz Air, iar călătoriile prin Aeroportul Internațional Chișinău să redevină o parte memorabilă și frecventă pentru toți pasagerii noștri”, a estimat Arcadie Ciochina, prim-vicedirector la Avia Invest.

Biletele de zbor pentru toate cursele anunțate sunt disponibile la vânzare pe site-ul oficial al companiei sau în aplicația mobilă.

Autor: moldpres.md
26.06.2022 Actual
479
0

Comentarii 0