
Pericolul din îngheţată. Ingredientul care ne poate distruge sănătatea
Ingredientele folosite de producătorii de dulciuri, precum îngheţara sau batoanele de ciocolată, ar putea duce la apariţia unor boli inflamatorii cronice, scrie descopera.ro.
Descoperirea a fost făcută de un grup de cercetători care au făcut o serie de experimente pe şoareci. Aceştia au fost hrăniţi cu emulsificatori folosiţi în hrana procesată.
Rezultatele experimentelor au arătat că riscul apariţiei unor boli metabolice şi a unor boli inflamatorii intestinale era crescut în cazul lor.
Autorii nu au confirmat însă că există efecte similare şi în cazul oamenilor, dar sugerează că aceste ingrediente perturbează bariera dintre sistemul imunitar şi flora intestinală, alcătuită din microorganismele care trăiesc în corpul omenesc.
-
Video Line
-
Vorbesc româneşte, sunt român
03.05.2014 -
Inaugurarea patinoarului de la Bălți
31.01.2014 -
Filarmonica de Stat Iași cântă la Bălți
18.01.2014
-
-
-
La Ungheni au fost finalizate lucrările de construcție a rețelei de apeduct și canalizare finanțate de UE
24.06.2022 -
Ședință de lucru în cadrul proiectului ce prevede crearea unei zone de agrement în orașul Ialoveni
24.06.2022 -
Au demarat lucrările de extindere a rețelelor de canalizare în Municipiul Hîncești
23.06.2022 -
Obiectivele de Dezvoltare Durabilă stabilite în Agenda 2030 - discutate astăzi la Ialoveni
22.06.2022 -
„Conservarea tradițiilor populare prin prisma dimensiunii de gen”: Tabăra de Vară din raionul Ungheni
21.06.2022
-
Comentarii 0