Sursa imagine: CNN

O familie din Florida a găsit în piscina casei un aligator uriaș, de peste 3 metri

Un aligator de peste 3 metri lungime a fost găsit în piscina unei familii din Florida. Alertați, salvatorii care au ajuns la fața locului s-au arătat uimiți de dimensiunile reptilei, relatează CNN. Astfel de apariții nu sunt neobişnuite, mai ales în timpul sezonului de împerechere al aligatorilor, primăvara şi vara, însă acesta s-a remarcat prin mărimea sa uriaşă. "Era pur şi simplu un monstru", a precizat șeriful comitatului din zonă.

O familie din Deep Creek, Florida, a fost trezită de nişte "zgomote puternice" la primele ore ale dimineţii,  a transmis Biroului şerifului din comitatul Charlotte, citat de CNN.

Când s-au dus să investigheze, membrii familiei au descoperit oaspetele lor neaşteptat: un aligator uriaş, care măsura mai bine de trei metri.

"A sfâşiat paravanul pentru a ajunge la apa rece şi plăcută", a precizat biroul şerifului.

Sergentul Brad Stender a declarat pentru CNN că astfel de întâlniri cu aligatorii nu sunt neobişnuite, mai ales în timpul sezonului de împerechere, primăvara şi vara. Însă acesta s-a remarcat prin mărimea sa uriaşă.

"Acesta era pur şi simplu un monstru", a spus Stender. "Era uriaş".

Ofiţerii de poliţie aflaţi la faţa locului au chemat o persoană specializată pentru a-l prinde. Acesta a folosit un ştreang pentru a scoate aligatorul din piscină şi apoi i-a lipit gura cu bandă adezivă pentru a putea fi transportat în siguranţă.

Aligatorul a fost dus în oraşul Muse, aflat în apropiere, care este "mai propice" pentru aligatori, a spus Stender.

Autor: digi24.ro
22.05.2022 Actual
710
0

Comentarii 0