Sursa imagine: trm.md

Şedinţa comună a Guvernelor de la Chişinău şi Bucureşti va avea loc în februarie

Şedinţa comună a Guvernelor de la Chişinău şi Bucureşti urmează să aibă loc în luna februarie, cu scopul intensificării acţiunilor de sprijin pentru depăşirea crizelor cu care se confruntă Republica Moldova, potrivit Radio Moldova.

Despre aceasta a menţionat preşedintele României, Klaus Iohannis, în discursul său cu prilejul întâlnirii anuale a şefilor misiunilor diplomatice acreditaţi la Bucureşti.

Liderul de la Cotroceni a reiterat deschiderea de a susţine şi în continuare eforturile de integrare europeană a Republicii Moldova.

În context, minstrul Afacerilor Externe, Nicu Popescu la întrevederea cu ambasadorul României la Chişinău, Daniel Ioniţă, care a avut loc miercuri, 12 ianuarie a menţionat că, „Republica Moldova sprijină necesitatea dialogului cu privire la securitatea europeană şi pledează pentru desfăşurarea acestuia într-o atmosferă paşnică şi constructivă. Am salutat dialogul politic foarte dinamic din ultima perioadă şi am convenit să accelerăm implementarea proiectelor bilaterale în sectoare cheie ce se regăsesc în Foaia de parcurs privind domeniile prioritare de cooperare România - Republica Moldova, semnată la Bucureşti, la 23 noiembrie 2021”, a scris Nicu Popescu pe pagina sa de facebook.

Autor: trm.md
14.01.2022 Actual
299
0

Comentarii 0