Sursa imagine: moldpres.md

Primăria Chișinău a rămas fără doi adjuncți ai edilului capitalei

Consiliul Municipal Chișinău a aprobat astăzi demisia viceprimarului Inga Ionesii și solicitarea primarului municipiului, Ion Ceban, de demitere a adjunctului edilului capitalei Victor Chironda, transmite MOLDPRES.

Primarul Ion Ceban a argumentat în solicitarea lui că Victor Chironda nu a făcut față îndatoririlor de serviciu și că acesta a acumulat restanțe în toate domeniile de activitate de care a fost responsabil. “Viceprimarul Chironda a înregistrat restanțe în toate domeniile de activitate de care a fost responsabil, de la construcția noilor parcări, la reparația drumurilor și a străzilor”, a declarat sursa citată.

Edilul capitalei a menționat că tematica referitoare la hotelul Național este doar o fumigenă aruncată pentru a acoperi inactivitatea lui Chironda.

La rândul său, Victor Chironda a declarat că votarea demisiei lui reprezintă o “capitulare a primăriei în fața mafiei construcțiilor existentă în oraș”.

Fracțiunile PAS și PPDA din Consiliul Municipal Chișinău au părăsit sala în momentul votării. Demisia lui Chironda a fost votată de consilierii socialiști, comuniști, ai Partidulu Șor și ai Partidului Democrat.

În prezent în Primăria Chișinău activează doi viceprimari.

Autor: moldpres.md
03.07.2021 Actual
1115
0

Comentarii 0