Sursa imagine: tvrmoldova.md

Ministerul de Externe de la Chişinău a transmis un mesaj de compasiune poporului român în legătură cu incendiul de la spitalul din Piatra Neamţ

Ministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Aureliu Ciocoi a transmis un mesaj de compasiune adresat omologului său român, Bogdan Aurescu.

Şeful diplomaţiei de la Chişinău, a menţionat „Am aflat cu tristeţe despre incendiul devastator care a avut loc la Spitalul din Piatra Neamţ, în seara zilei de 14 noiembrie.

În aceste momente de grea încercare, doresc să vă transmit, dumneavoastră şi familiilor îndoliate, sincere condoleanţe şi întreaga mea compasiune.”

Consulatul General la Iaşi este în contact cu autorităţile competente din judeţul Neamţ pentru a preciza dacă printre victime nu sunt şi cetăţeni moldoveni. Din informaţiile acumulate la moment, nu există cetăţeni moldoveni afectaţi de incendiu.

În caz de necesitate, cetăţenii Republicii Moldova pot contacta misiunea noastră diplomatică la adresa de email: iasi@mfa.gov.md sau să telefoneze pe numărul de urgenţă pentru situaţii excepţionale al ambasadei: +40 787 578 587.

Amintim că în seara zilei de 14 noiembrie la secţia de Terapie intensivă din cadrul Spitalului Judeţean Piatra Neamţ a izbucnit un incendiu, cel puţin 10 persoane au murit.
 

Autor: TVR Moldova
15.11.2020 Actual
666
0

Comentarii 0