Sursa imagine: paranteze.md

Ion Ceban: Astăzi nu avem situații când Parlamentul, Guvernul și Primăria instalează fiecare „BRADUL” său, dar lucrează în comun la proiecte ambițioase

Edilul Capitalei, Ion Ceban, a enumerat proiectele care au fost realizate în municipiul Chișinău cu susținerea lui Igor Dodon. Printre acestea sunt renovarea străzii Albișoara, dar și a trotuarelor de pe Pușkin și Bodoni; lucrările de la stația de epurare și cele de modernizare a stației de alimentare cu apă de pe Nistru ș.m.a.  

Ceban a scris într-o postare pe Facebook că există și alte proiecte mari și ambițioase pe lângă cele de îmbunătățire a infrastructurii care trebuie realizate cu efort comun. Este vorba despre finalizarea construcției drumului de centură a Chișinăului, reabilitarea completă a albiei râului Bîc, dar și crearea unei zone economice libere și a unui parc industrial în zona municipală, fapt care va duce la crearea a cel puțin 25.000 de locuri de muncă bine plătite.

Totodată, Ion Ceban a menționat faptul că în premieră, în Republica Moldova, Președinția, Parlamentul, Guvernul și Primăria Capitalei fac o echipă comună și muncesc în favoarea cetățeanului.

“Astăzi nu avem situații când Parlamentul – Guvernul – Primăria instalează fiecare „BRADUL” sau, dar lucrează în comun la proiecte ambițioase”, mai spune Ceban.

Autor: SV
22.10.2020 Actual
651
0

Comentarii 0