Sursa imagine: diez.md

„Meniu unic” în grădinițele din Capitală. Vor fi livrate produse de aceeaşi calitate, origine şi la acelaşi preţ

În toate grădinițele din municipiul Chișinău se vor livra produse de aceeaşi calitate, origine şi la acelaşi preţ, asigurându-se o echitate în acest sens. În scopul centralizării achiziţiilor publice a produselor alimentare pentru copiii din grădiniţele din Capitală, a fost semnat Acordul de consorţiu între Direcţia generală Educaţie, Tineret şi Sport şi Direcţiile de profil din sectoare. Despre această inițiativă a anunțat primarului general al capitalei, Ion Ceban, pe pagina sa de Facebook.

Acesta a menționat că obiectivul acestui acord este creşterea eficienţei achiziţiilor publice şi utilizarea optimă a mijloacelor financiare, precum şi asigurarea unui meniu unic în grădinițele din Capitală. Ca urmare a acestei proceduri de achiziţie, în toate grădiniţele se vor livra produse de aceeaşi calitate, origine şi la acelaşi preţ, asigurându-se o echitate.

Săptămâna trecută, grupul tehnic intersectorial s-a întrunit pentru a discuta pe marginea caietului de sarcini pentru procurarea produselor alimentare în grădiniţe, iar către sfârşitul săptămânii, va fi lansată procedura de achiziţii privind procurarea produselor.

Autor: diez.md
20.10.2020 Actual
436
0

Comentarii 0