Sursa imagine: ziarulnational.md

DEZVĂLUIRI INCENDIARE! Fostă consilieră prezidențială: Înfrângerea lui Năstase la Primăria Chișinău se datorează coaliției PAS-PPDA-PSRM, dar și "sincerității așa-numiților susținători"

Eșecul liderului PPDA la alegerile locale din toamna anului 2019 se datorează modului unilateral în care acesta a trebuit să justifice coabitarea la guvernare cu PSRM, în condițiile în care PAS-ul Maiei Sandu a cedat puterea. De această părere este politologul Aurelia Peru, într-un articol publicat de portalul geopolitica.md.

„De dragul adevărului, însă, aș vrea să reamintesc, totuși, că, competiția electorală pentru alegerea primarului de Chișinău din 2019, a coincis cu manifestarea decepției mai multor alegători ai dreptei, legate de coaliția PAS – Platforma DA – PSRM după alegerile parlamentare din 2019. Năstase a fost cel care a trebuit să culeagă pietroaiele pentru toți „decidenții” acestei coabitări de doar 4 luni”, scrie Aurelia Peru.

În același editorial, politologul face trimitere și la lipsa de sinceritate a celor de la PAS.

„Cât despre sinceritatea așa-numiților susținători din turul doi și false „transferuri de imagine” – greu de o demonstrat. Și acest fenomen – „sinceritatea partenerilor ”, apropo, va fi unul determinant și în ziua de 15 noiembrie”, conchide Aurelia Peru.

Autor: SV
08.10.2020 Actual
737
0

Comentarii 0