Sursa imagine: ipn.md

Noi alerte de călătorie în Grecia, Spania şi Israel

Ministerul Afacerilor Externe a actualizat informaţiile cu privire la condiţiile de accedere pe teritoriul ţărilor străine pentru cetăţenii moldoveni. Asttfel, cetăţenii Republicii Moldova, care planifică să se deplaseze în aceste ţări, sunt rugaţi să consulte mai întâi dacă întrunesc condiţiile şi deţin actele necesare, informează Radio Moldova Actualităţi.

Cu scopul limitării răspîndirii infecţiei COVID-19, autorităţile elene au anunţat decizia de prelungire a interdicţiei temporare de intrare pe teritoriul Greciei a cetăţenilor ţărilor non-UE pentru o perioadă de două săptămîni, începând cu 15 septembrie 2020, între care şi cetăţenii Republicii Moldova.

Spania - menţine restricţiile temporare impuse călătoriilor neesenţiale din ţările terţe (inclusiv Republica Moldova) către Uniunea Europeană şi ţările asociate Schengen în vederea evitării răspîndirii contagierii cu COVID-19.

Autorităţile israeliene au aprobat introducerea carantinei totale în Statul Israel începînd cu date de 18 septembrie 2020 (ora 14.00) şi pînă la 11 octombrie 2020. Această perioadă ar putea fi extinsă sau micşorată în funcţie de evoluţia situaţiei epidemiologice în Israel.

Autor: trm.md
19.09.2020 Actual
550
0

Comentarii 0