Sursa imagine: novostipmr.com

Un avion Air Moldova, reţinut pe aeroportul din Istanbul

O aeronavă Air Moldova, care a efectuat astăzi o cursă Chişinău - Istanbul, este reţinută pe Aeroportul din Istanbul. Aceasta nu a primit permisiunea de a decola înapoi spre Chişinău. Potrivit companiei Air Moldova, motiv pentru reţinere a servit o datorie istorică, acumulată în perioada în care Air Moldova era companie de stat.

„Odată cu aplicarea măsurilor restrictive de operare a zborurilor, urmate şi de deficitul de mijloace băneşti cauzate de pandemia Covid-19, fost suspendate plăţile pentru datoria  acumulată faţă de compania ce presta servicii de alimentare cu combustibil. (...) Afirmăm ca aceasta acţiune este una fără precedent în istoria activităţii companiei Air Moldova”, se spune într-un comunicat al companiei.

Air Moldova precizează că persoane din managementul companiei  duce un dialog cu reprezentanţii companiei petroliere şi ai aeroportului din Istanbul şi întreprinde toate măsurile necesare pentru  soluţionarea cazului. Operatorul aerian dă asigurări că pasagerii cursei respective vor fi transportati spre Chisinau mâine.

Autor: TVR Moldova
19.09.2020 Actual
658
0

Comentarii 0