Sursa imagine: subiectulzilei.md

Maia Sandu recunoaște că filtrele ei sunt defecte. Cere demisia lui Cimil, pe care l-a numit în funcția de președinte CEC

Filtrele Maiei Sandu sunt defecte. O recunoaște chiar lidera PAS. Astăzi, formațiunea pe care o conduce a cerut demisia lui Dorin Cimil din funcția de președinte și membru al CEC. Asta chiar dacă Cimil a fost propus în calitate de membru CEC de către PAS pentru că este o persoană apolitică și vine din mediul academic. Astăzi, însă, Sandu îl acuză pe “omul său de la CEC” că ar face interesele unor actori politici și nu îndeplinește odinele PAS.

Precizăm că Comisia Electorală Centrală este un organ independent, iar membrii CEC depun, la confirmarea în funcție, un jurământ în fața Parlamentului precum că vor îndeplini fără părtinire atribuțiile ce le revin.

Autor: SV
16.09.2020 Actual
435
0

Comentarii 1

  • Deratizatoru:

    Si eu, din pacate, recunosc ca pe teritoriul RM nu exista o natiune - populatia cu morala deformata din 1940 de "comunistii" sovietici si succesorii lor este coruptibila ( cazul Sorheiului -cel mai evident), mancurtizata, invidioasa ( sa piara capra vecinului), plina de tradatori, robi obedienti si potlogari ordinari.Remarca HotNews, cica CECul este independent - nu tine, este un fals. Dodon este prsedintele sasilistilor si nici de cum Presedintele RM.

    16.09.2020 18:16