Sursa imagine: moldpres.md

Troleibuzele și autobuzele vor circula în capitală în regim obișnuit în week-end

În zilele de odihnă, circulația transportului public municipal va avea loc în regim obișnuit, transmite MOLDPRES.

Primăria municipiului Chișinău informează că sâmbătă și duminică, 4-5 iulie, circulația troleibuzelor și autobuzelor va fi organizată în regim obișnuit, cu activitate pe parcursul întregii zile.

Totodată, primarul general, Ion Ceban, a solicitat operatorilor municipali de transport, Î.M. „Regia Transport Electric" și Î.M. „Parcul Urban de Autobuze", să asigure mai multă responsabilizare pentru personalul care activează pe rute: șoferi și taxatori, care trebuie să reprezinte un model pentru călători prin utilizarea mijloacelor de protecție împotriva infecției COVID-19: să fie echipați corespunzător cu salopete, măști, mănuși, viziere sau ochelari de protecție; în interiorul unităților de transport public să existe suficiente recipiente cu dezinfectant pe bază de alcool, iar pasagerii să aibă acces la ele, pentru dezinfectarea mâinilor.

Mai mult, taxatorii trebuie să se asigure că pasagerii care urcă în troleibuze și autobuze poartă mască de protecție și că aceasta este pusă corespunzător pe față: să acopere gura și nasul.

Autor: moldpres.md
04.07.2020 Actual
726
0

Comentarii 0