Sursa imagine: tvrmoldova.md

Ca să-l pedepsească pe Gațcan, deputații socialiști merg cu „buldozerele politice” peste femei gravide și mame cu copii

Gest condamnabil din partea mai multor deputați socialiști, care au scandat azi sub ferestrele unei clinici din Chișinău în care se aflau femei însărcinate sau mame cu copii mici. Socialiștii Grigore Novac, Nikita Țurcan, Vasile Bolea și Vlad Batrîncea au depășit orice limită agățând de poarta clinicii coroane funerare și speriind pacienții.

„Socialiștii au arătat că pot ajunge mai jos de fund! Sunt într-o agonie și disperare acută, dacă au ajuns să fluiere și să huiduiască maternitatea „Extramed”, s-au revoltat cetățenii pe rețelele de socializare.

„Domnilor, dacă mai putem să vă numim așa, acolo sunt mame cu copii nou-născuți! Pe cine fluierați și în fața cui vă dați tari? În fața unor femei aflate în travaliu? Sau încercați să-i astupați cu țipetele voastre pe noii-născuți? Mizerabil și rușinos e puțin spus. Arătați-vă în continuare adevărata față!”, a scris o femeie pe o rețea socială.

Fruntașii PSRM au manifestat agonizant lângă clinica „Extramed”, aceasta fiind o tehnică de intimidare și de denigrare a doctorului Ștefan Gațcan, deputat ales în luna martie curent din partea PSRM pe circumscripția uninominală Hâncești. Acesta a anunțat azi că părăsește fracțiunea parlamentară a PSRM și aderă la grupul PRO MOLDOVA. Gațcan a motivat că în loc să salveze țara, PSRM s-a dedat luptelor politice interminabile. Nu este prima reacție nervoasă a socialiștilor. Azi dimineață, fruntași ai PSRM au stopat, în plin oraș, mașina deputatului Gațcan, intimidându-l și cerându-i să renunțe la mandat.

Autor: SV
30.06.2020 Actual
591
0

Comentarii 2

  • SeVeN:

    Această "manifestare" a monocelularilor din PSRM, în premieră în politica nu numai moldovenească, dar, cu siguranţă, şi în cea mondială, a demonstrat plenar, univoc şi irevocabil gradul de mârşăvenie morală, de debilism intelectual şi de agonie politică a partidului lui Kuliok şahistul, în proces de putrefacţie... În limba rusă, atât de des utilizată de dodonul nostru moskovskii, este un cuvânt ce caracterizează foarte sugestiv şi precis chpul moral al unor asemenea nulităţi, precum s-au dovedit a fi deputaţii socialişti, care au organizat azi acest vomitiv - СКОТОБАЗА!!!

    30.06.2020 17:57
  • Ungureanu:

    Toți, nu doar Gațkan, trebuie să-și depună mandatul. Începând cu Candu. Ei au ajuns în parlament fie prin PDM, fie prin RSRM. Că li s-au dat sume mari de bani și ei au părăsit aceste formațiuni - despre ce fel de deputatță mai poate fi vorba?! Niște că-ați!

    30.06.2020 23:27