Sursa imagine: border.gov.md

Poliția de Frontieră, susținută de EUBAM în depășirea dificultăților legate de pandemia COVID-19

Poliția de Frontieră a primit un lot de echipament de protecție individuală din partea Misiunii Uniunii  Europene de Asistență la Frontieră în Moldova și Ucraina (EUBAM).

Donația conține 1500 de viziere de protecție și 1,2 tone de  antiseptic. În acest sens, adresăm mulțumiri reprezentanței Uniunii Europene pentru susținerea constată a polițiștilor de frontieră în lupta cu virusul de tip Covid-19 și vă asigurăm că vom fi mereu deschiși pentru cooperare întru siguranța și sănătatea cetățenilor Republicii Moldova. 
 
De astăzi, vizierele vor ajunge în punctele de trecere a frontierei deschise traficului, unde va fi echipat întreg personalul implicat în cotrolul de prima linie, dar și asigurat fiecare polițist de frontieră cu spray antiseptic.
 
„Donația oferită de către Uniunea Europeană este una mai mult decât necesară și importantă, în sensul că numărul de îmbolnăviri crește de la o zi la alta, iar riscul la care este expus angajatul instituției este mare și necesită o atenție sporită. Apreciem gestul nobil al partenerilor EUBAM în protejarea efectivului Poliției de Frontieră și contribuția esențială în efortul nostru de a diminua răspândirea noului tip de coronavirus. Vă mulțumim și să aveți sănătate!” a transmis în mesajul său șeful IGPF, Corneliu Groza.
 
Autor: HotNews
17.04.2020 Actual
548
0

Comentarii 0