Sursa imagine: trm.md

Angajaţii de la „Fulger” însoţesc poştaşii, care împart pensiile vârstnicilor

Vârstnicii îşi vor primi pensiile acasă şi cu respectarea tuturor normelor de siguranţă. Acest lucru este asigurat de angajaţii Brigăzii de Poliţie cu Destinaţie Specială „Fulger”, care vor merge pe la casele bătrânilor împreună cu persoanele responsabile pentru repartizarea alocaţiilor, relatează Radio Moldova Actualităţi.

Pe Facebook au fost publicate mai multe poze în care sunt surprinşi oamenii legii care însoţesc angajaţii Poştei Moldovei. Toţi cei implicaţi în procesul de distribuire a pensiilor sunt echipaţi cu mască şi mănuşi, noteaza publica.

Potrivit responsabililor IGP, măsura are drept scop ca persoanele în etate să nu fie expuse riscului de infectare, dar şi ca resursele financiare să ajungă în siguranţă la destinatari. În acelaşi timp, Casa Naţională de Asigurări Sociale a anunţat că a transferat pensiile şi pe carduri. Banii de pe card pot fi retraşi de către beneficiar în oricare moment.

Recent, Casa Naţională de Asigurări Sociale a transferat la Î.S. „Poşta Moldovei” mijloace băneşti în sumă de 845,7 milioane lei pentru 483179 beneficiari de pensii şi alocaţii sociale, care primesc banii prin intermediul oficiilor poştale.

Autor: trm.md
03.04.2020 Actual
460
0

Comentarii 0