Sursa imagine: imagine simbol

Atenție! Cele 3 semne care arată prezența coronavirusului în organism

Medicii avertizează încă de când a început epidemia de coronavirus că, cele 3 simptome după care recunoaștem infecția sunt febra, tusea seacă și dificultățile de respirație. Pe lângă acestea, medicii spun că pacienții pot prezenta manifestări gastroenterologice, pierderea mirosului și a gustului și ochi iritați.

Cercetătorii din New York au făcut descoperirea analizând rapoartele medicale a 53 de pacienți spitalizați în Wenzhou, China. Majoritatea participanților la studiu aveau între 30 și 40 de ani și erau, în mare parte, bărbați. 

Megan Cofee, doctor în boli infecțioase și autorul acestui studiu a declarat că a efectuat studiul pentru a ajuta medicii să își dea seama care dintre pacienții cu simptome ușoare vor dezvolta, până la urmă, forme grave ale bolii. 

Nivelul crescut al enzimelor hepatice 

Primul factor este creșterea ușoară a unor enzime hepatice numite alaninaminotransferaze (ALT). ALT se găsesc, în mod normal, în celulele ficatului, însă, atunci când acesta este deteriorat sau inflamat,  enzimele sunt eliberate în fluxul sanguin.

Dureri musculare severe 

Mialgia sau durerile musculare severe reprezintă al doilea factor descoperit de oamenii de știință. Mialgia poate include ligamentele, tendoanele, țesuturile moi care leagă musculatura, oasele și organele. 

Continuare AICI

Autor: momentul.info
02.04.2020 Actual
2046
0

Comentarii 0