Sursa imagine: ipn.md

Voronin: Din PDM se vor rupe și alți deputați, nu puțini

Liderul Partidului Comuniștilor din Republica Moldova Vladimir Voronin afirmă că alianța dintre Partidul Socialiștilor din Republica Moldova și Partidul Democrat din Moldova a existat dintotdeauna, iar actualele negocieri dintre cele două formațiuni sunt mimate. Mai mult decât atât, Vladimir Voronin consideră că după plecarea lui Vladimir Plahotniuc din Republica Moldova, schemele acestuia au fost preluate de Igor Dodon.

„Ei demult sunt împreună. Mimează aceste negocieri pentru a duce lumea în eroare. Coaliția deja există și azi au votat împreună în Parlament. Ei se întâlnesc, coordonează” a declarat Vladimir Voronin în cadrul emisiunii „In profunzime” de la postul de televiziune PRO TV.
 
Liderul PCRM consideră că plecarea lui Vladimir Plahotniuc din Moldova nu a adus schimbări, iar unica modificare ține doar de persoanele care au preluat schemele fostului lider PDM.
 
„După dispariția lui Vladimir Plahotniuc nu s-a schimbat nimic. Toate au rămas, doar controlul a fost preluat de Igor Dodon. Toate schemele sunt preluate și duse mai departe”, a adăugat ex-președintele Voronin.
 
El spune că reprezentanții Partidului Democrat și au fost la guvernare cunosc toate schemele care existau anterior, iar Dumitru Diacov și Pavel Filip au un deficit care-i va împinge să intre și acum la guvernare.
 
Vladimir Voronin a comentat și plecarea celor șase deputați din PDM. Acesta crede că cei șase nu au părăsit formațiunea din senin, fie au fost impuși, fie le-au fost create condițiile necesare, or au primit indicații. Politicanul crede că cei șase vor fi urmați și de alți deputați democrați.
 
„Eu cred că ori aș vrea să fie așa, dar se vor mai rupe și alții, nu puțini. Nu mă bucură acest lucru, dar este o răzbunare la ceea ce au făcut ei cu noi. Au săpat groapa cuiva, acum să ajungă ei în ea. Eu vreau să cred că Vladimir Plahotniuc mai are instrumente pentru a rupe câțiva deputați de lângă Pavel Filip”, a adăugat Vladimir Voronin.
Autor: IPN
28.02.2020 Actual
2260
0

Comentarii 0