Sursa imagine: trm.md

Adunarea Generală a Procurorilor va avea loc pe 28 februarie

Adunarea Generală a Procurorilor va fi organizată pe 28 februarie. Decizia a fost luată de către membrii Consiliului Superior al Procurorilor (CSP). Astfel, la şedinţă, membrii CSP au votat ordinea de zi a Adunării, unde se regăsesc patru subiecte, relatează trm.md.

Printre acestea se numără prezentarea unor rapoarte de activitate, dar şi priorităţile stabilite pentru anul 2020. Ultimul punct pe agenda Adunării este formulat ca Diverse.
 
Preşedinta CSP, Angela Motuzoc, a anunţat că până la organizarea Adunării, procurorii pot înainta propuneri de modificare sau completare a agendei pentru şedinţa de referinţă. Propunerile urmează a fi expediate pe adresa electronică a Aparatului CSP.
 
„A propune următorul proiect de agendă a Adunării Generale a Procurorilor: Raportul despre activitatea Procuraturii pentru anul 2019, Priorităţile privind activitatea Procuraturii pentru anul 2020, Raportul despre activitatea CSP în anul 2019 şi punctul patru - Diverse. Prevederile legii sunt respectat, se anunţă data convocării cu o lună înainte de fapt a acestei şedinţe”, a declarat Angela Motuzoc.
Autor: trm.md
24.01.2020 Actual
588
0

Comentarii 0