Sursa imagine: eva.ro

Frumuseţe. 4 trucuri care îi oferă strălucire naturală tenului tău. Fii perfectă fără machiaj!

Transformă-ţi ritualul de îngrijire astfel încât pielea ta să beneficieze în fiecare dimineaţă şi seară de hidratare intensă şi nutrienţi esenţiali.

Descoperă ce poţi face pentru un ten impecabil

Elimină impurităţile

Celulele moarte care se acumulează treptat la suprafaţa pielii blochează porii, dau un efect de ten încărcat şi lipsit de strălucire, împiedicând în acelaşi timp absorbţia substanţelor nutritive şi protectoare din produsele de înfrumuseţare pe care le foloseşti zilnic. Exfolierea delicată, cu ajutorul unor produse 100% naturale, pe care le găseşti în bucătăria ta, te va ajuta să elimini acest strat nedorit de celule moarte.
Foloseşte un gomaj cu zaţ de cafea sau zahăr brun pentru a masa delicat pielea de două ori pe săptămână.

Eliberează porii
Punctele negre şi comedoanele se formează în urma blocării porilor şi acumulării de sebum. Un tratament facial cu aburi va contribui la eliberarea porilor, lăsându-ţi pielea curată în profunzime. Descoperă aici cum să-ţi faci corect, pas cu pas, un tratament facial cu aburi.

Estompează imperfecţiunile
Petele pigmentare aparute din cauza razelor ultraviolete sau a fluctuaţiilor hormonale te pot face dependentă de fondul de ten. Dar în loc să le acoperi, încearcă remediile naturale care le estompează. Sucul de lămâie este bogat în acid citric, cel care îi oferă şi gustul acru.
Acest acid are capacitatea de a exfolia chimic pielea şi de a-i uniformiza culoarea. Înmoaie o dischetă demachiantă în zeamă de lămâie şi aplică de două ori pe zi pe zonele pigmentate. Lasă să acţioneze câteva minute şi apoi clăteşte.
Foloseşte în fiecare zi o cremă hidratantă cu SPF 20 care va împiedica formarea unor noi pete la nivelul tenului. De asemenea, este foarte important să eviţi expunerea prelungită la soare pe timpul verii.

Hidratează intens
Pe timpul nopţii, piela se regenerează, fiind perioada în care va beneficia cel mai mult de pe urma substanţelor nutritive şi hidratante pe care i le oferi. De aceea este foarte importantă să foloseşti o cremă de noapte înainte de culcare, pentru ca tenul tău să aibă resursele care îl vor ajuta să aibă acea strălucire de sănătate pe care ţi-o doreşti.
Alege o cremă de noapte cu acid hialuronic şi vitamina E, substanţe care hidratează intens şi previn apariţia prematură a ridurilor.
 

Autor: eva.ro
19.01.2020 Caleidoscop
973
0

Comentarii 0