Sursa imagine: border.gov.md

21.000 de euro nedeclarați, depistați la Aeroportul Internațional Chișinău

Un cetățean al României de 39 de ani a fost documentat pentru nedeclararea valutei străine pe care o deținea. Banii au fost depistați de către polițiștii de frontieră în timpul controlului de securitate pe direcția ieșire din țară în această dimineață.

Bărbatul urma să ajungă în capitala Franței, însă a fost reținut pentru verificări suplimentare după ce, în timpul controlului de securitate, angajații Poliției de Frontieră au observat mai multe bancnote în portmoneul personal.
 
Despre incidentul respectiv au fost informați angajații Serviciului Vamal din punctul de trecere Aeroport Internațional Chișinău, în competența cărora se înscrie cazul.
Autor: HotNews
21.09.2019 Actual
918
0

Comentarii 1

  • Solon:

    Cine garanteaza secretul financiar al persoanelor ??? Doar e periculos s[ declari ;i s[ nu declari. Care ar fi modalitatea de transfer a unei sume LEGALE ]n alt stat. Spunea un cunoscut c[ vroia s[ cumpere o cas[ ]ntrun stat vecin Erau patru ]n automobil. Suma depășea cifra indicată de vameș. Atunci unul din pasageri a spus că banii aparțin la toti patru. În bătaie de jor vamesul a propus ca suma să fie repartizată egal la toți în masina si le-a permis trecere Cine a inventat aceste legi stranii ??

    21.09.2019 18:22