Sursa imagine: ipn.md

Filip: În alegerile locale, PDM va obține locul doi, în cel mai rău caz

La următoarele alegeri locale care vor avea loc pe 20 octombrie Partidul Democrat, în cel mai rău caz, va obține locul doi pe întreaga țară. Declarația aparține președintelui Partidului Democrat, Pavel Filip. Potrivit lui, retragerea imunității deputatului democrat Vladimir Cebotari este o răfuială politică și a fost făcută pentru a știrbi din imaginea PDM, transmite IPN.

„Este lupta pentru electorat. S-a pornit cu dosarul pentru uzurpare, tentativa de a scoate partidul în afara legii. Punctual acum iată s-a venit să se dea o lovitură asupra lui Vladimir Cebotari. Este straniu că acest lucru s-a întâmplat azi, după ce el a fost înregistrat în calitate de candidat”, a menționat Pavel Filip în cadrul emisiunii „Puterea a patra” de la postul de televiziune N4
 
Totodată, liderul PDM spune că este departe de gândul că în baza informațiilor prezentate de Procuratură Vladimir Cebotari trebuie să fie reținut sau arestat. „De aceea, am toată certitudinea că va avea posibilitatea să participe în campania electorală. Dacă au venit cu ridicarea imunității, înseamnă că este un candidat cu șanse”, consideră politicianul.
 
Politicianul este de părere că actualul Guvern nu a venit cu un program de guvernare, dar a venit pe ideea răzbunării. „Toți afară, secretarii de stat, toți cei care au lucrat în guvernarea PDM sunt răi și trebuie să-i dăm într-o parte, chiar dacă nu au pe cine pune în loc”, susține democratul.
 
Deputatul democrat Vladimir Cebotari a rămas fără imunitate parlamentară. Un proiect de hotărâre în acest sens a fost votat ieri, 19 septembrie, în plenul Parlamentului, în baza demersului Procuraturii Generale.
Autor: IPN
20.09.2019 Actual
996
0

Comentarii 0