Sursa imagine: hotnews.md

Vladimir Ţurcan, omul Moscovei? (video & foto)

Campania electorală pentru alegerile parlamentare anticipate e în toi. Străzile iarăşi sunt invadate de reclame şi diferite pancarte electorale. La Bălţi, de exemplu, secerile şi ciocanele sunt pretutindeni. Aici vezi, miroşi, auzi comunismul chiar şi când nu sunt campanii electorale.

 
Iată că printre numeroasele pancarte pe care le citim de vreo 20 de ani încoace îl vedem şi pe Vladimir Ţurcan, fost camarad al neocomuniştilor moldoveni şi actualul preşedinte al Partidului „Moldova Unită”. Ce mai vrea şi omul acesta? Răspunsul vine de la sine: tovarăşul Vladimir Ţurcan împreună cu echipa sa vor să facă ordine în ţară!
 
Toate bune, numai că ceva prea tare ne sare în ochi: cele trei culori – alb, roşu şi albastru – de pe pancartele MU. Aceste culori le vedem şi pe drapelul Federaţiei Ruse. Pancartele electorale ale MU sunt practic nişte drapele ruseşti, numai că ordinea celor trei culori fiind un pic diferită, cred că de ochii lumii.
 
Nu e de mirare, dar mă întreb şi eu al cui om este acest Vladimir Ţurcan? Dar umanistul Valeriu Pasat? Dar ai cui oameni sunt neocomuniştii tovarăşului Vladimir Nicolaevici Voronin?
 
Şi în această campanie electorală vedem o hărmălaie întreagă de oameni ai Moscovei, iată de ce se pare că alegeri parlamentare anticipate se vor mai desfăşura şi în următorii patru ani în Republica Moldova.
În imaginea de mai sus: Harta Federaţiei Ruse (sursa: everydaysaholiday.org)

Autor: Vlad Roşioru
Sursa: hotnews.md
02.11.2010 Opinii
9731
0

Comentarii 1

  • Basarabeanu Ion:

    "Ce mai vrea si omul acesta?".Vrea sa faca ce n-a reusit la 7 aprilie,mulduvanul de Turcanu care nici "moldoveneste" nu poate vorbi coeerent vrea sa ne faca ordine a lea Putin.Iar "gasterbaiterul" de Pasat vrea sa ne predea "istoria energizanta a religiei ortodoxe ruse" si sa studieze in pactul ei la dibilizarea completa a "mulduvenilor statalisti".Toata spuma puturoasa de pe Bic care a aparut din voia intimplarii pe scena politica a RM in ultimii 20 de ani trebuie maturati la 28 noiembrie la cosul de gunoi al istoriei.Altfel ne vor vinde cu tot cu opinci Moscovei.

    03.11.2010 00:49