Sursa imagine: politics.md

PCRM ia taurul de coarne. Va participa la alegerile din 20 octombrie

Partidul Comuniştilor din Republica Moldova va participa la scrutinul pentru alegerea noilor deputaţi din 20 octombrie, dar nu va înainta candidaţi pentru toate cele patru circumscripţii uninominale. Preşedintele PCRM, Vladimir Voronin, a anunţat astăzi în cadrul unei conferinţe de presă că formaţiunea va avea un candidat doar pentru circumscripţia Nr.33 din raionul Nisporeni, in care, la alegerile din 24 februarie, a câştigat ex-preşedintele Partidului Democrat, Vladimir Plahotniuc, relatează trm.md.

Voronin a mai menţionat că PCRM va participa si la alegerile locale, dar nu va propune un candidat pentru primăria capitalei.
 
„Noi încă nu am luat decizia în partid, este candidatul, este nominalizat, dar nu este decizia oficială a partidului. Mâine va fi şedinţa plenară a executivului politic şi noi o să discutăm în genere despre alegeri şi situaţia din Chişinău şi situaţia din uninominală din Nisporeni şi municipiul Chişinău, în alte circumscripţii nu dorim să participăm”, a declarat Vladimir Voronin, preşedinte PCRM.
Autor: trm.md
29.08.2019 Actual
2755
0

Comentarii 0