Sursa imagine: politiacapitalei.md

Femeie din Chișinău suspectată de comercializarea drogurilor, reținută de polițiști

Ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție Râșcani din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, au efectuat percheziții autorizate în locuința unei femei în vârstă de 42 de ani, locuitoare a capitalei, fiind suspectată de circulaţia ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogiile acestora.

Acțiunile polițiștilor au avut loc în cadrul unei cauze penale inițiată pentru Circulaţia ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogilor acestora, cu scop de înstrăinare, unde polițiștii au documentat activitatea infracțională a femeii timp de o lună de zile.
 
Ulterior în urma percheziției în apartamentul suspectei, polițiștii au depistat 200 gr. masă vegetală de culoare verde asemănătoare cu Marijuană, 10 gr. masa vegetală gălbuie și obiecte confecționate artizanale predestinate consumului de droguri.  Pachețelele depistate în urma percheziției au fost ridicate, sigilate și transportate la Centrul tehnico-criminalistic și expertize judiciare a IGP. În cazul în care suspecta reușea să comercializeze masa vegetală era să obțină un profit în sumă de 20 000 lei
 
Anterior femeia  a mai fost în vizorul forțelor de ordine, pentru fapte similare. Conform legislației în vigoare, suspecta riscă închisoare pe un termen de la 1 la 6 ani.
 
Totodată de către forțele de ordine sunt demarate acţiuni speciale de investigaţii și  de urmărire penală în vederea documentării tuturor circumstanțelor.
Autor: HotNews
16.07.2019 Actual
544
0

Comentarii 0