Sursa imagine:

Un ministru socialist din guvernul ilegal al Maiei Sandu ar putea fi cercetat pentru evenimentele din 7 aprilie

Liderul PAS, Maia Sandu, numită prim-ministru de către alianța Kozak, afirmă că u ministru socialist ar putea fi cercetat pentru abuzurile din 7 aprilie. Este vorba despre ”ministrul” Apărării, Pavel Voicu. Declarația a fost făcută chiar de Maia Sandu.

”Noi am făcut angajament că subiectul investigării evenimentelor din 7 aprilie va fi prioritate pentru noi. În acest sens, vom constitui o comisie parlamentară, care să investigheze acele fapte, acele abuzuri și în situația în care se va dovedi că un membru din guvern a fost implicat, se face vinovat de abuzuri, evident că el va răspunde”, a declarat Sandu jurnaliștilor.

Amintim că presa a scris că Pavel Voicu a fost implicat în torturarea tinerilor după evenimentele din 7 aprilie. Acesta deținea atunci funcția de comisar al inspectoratului de poliție din sectorul Botanica al capitalei. Ulterior, el a devenit consilier al președintelui Dodon și s-a remarcat prin afirmația că îl admiră pe președintele rus, Vladimir Putin.

Autor: SV
11.06.2019 Actual
1154
0

Comentarii 1

  • Ungureanu:

    „comisie parlamentară”... și cine o să facă parte din ea, maia? unde-s celelalte partide parlamentare? o să accepte deputații socialiști să facă parte din comisie? și celelalte comisii, cum vor activa? cine le-a format? cine le-a ales?

    11.06.2019 14:16