Sursa imagine: timpul.md

Nicolae Negru: Deputaţii PAS-PPDA nu pun prea mare preţ pe cuvintele rostite în faţa alegătorilor

Deputaţii PAS-PPDA nu pun prea mare preţ pe cuvintele rostite în faţa alegătorilor. Jurnalistul Nicolae Negru a ajuns la această concluzie, în urma negocierilor din ultimele zile dintre deputaţii blocului ACUM şi cei ai PSRM, privind formarea unei majorităţi parlamentare.

“Deputații Blocului „ACUM” nu se deosebesc prea mult de ceilalți deputați, sunt la fel de flexibili, disciplinați și ascultători, înclinați să nu pună prea mare preț pe cuvintele rostite în fața alegătorilor, făcându-ne astfel viața în stabilitate cronică mai interesantă și mai captivantă”, scrie negru, într-un editorial publicat de Ziarul Naţional.

Autorului i se pare amuzant cum aleşii PAS şi PPDA le cer deputaților socialiști un angajament scris precum că vor vota conștiincios și disciplinat proiectele de legi antioligrhice.

“Nu vi se pare amuzant, nu vă umflă râsul, dragi cititori, auzindu-i pe deputații PPDA cum le cer la modul serios deputaților socialiști un angajament scris precum că vor vota conștiincios și disciplinat proiectele de legi antioligrhice propuse de Blocul „ACUM”, iar lui Dodon - să dea jurământ scris că le va promulga cu iuțeală, după ce acumiștii înșiși si-au încălcat jurământul scris că nu vor face alianță, nici formală, nici informală, cu PSRM? De ce ar crede ei că deputații socialiști nu ar putea face la fel, găsind o altă întrebuințare hârtiei pe care și-au scris jurămintele? Chiar sunt atât de inocenți”, mai scrie Nicolae Negru.

Autor: timpul.md
07.06.2019 Opinii
1419
0

Comentarii 3

 • Tarnacop:

  Negru considara ca dijectiile lui in adresa Blocului ACUM, linsul fundului lui Plohotniuc- prezinta vreo valoare ? De ar fi el singurul potlogar ipocrit- poate da, dar are concurenti- Taran, Bagatu, Andrievskii, Nichitusi......si inca o armata de sobolani si limbrici,

  07.06.2019 13:09
 • Vasile:

  Mai ales si pe angajamentele semnate public pe care le-au incalcat zilele trecute! PAScuDA trebuie alungati din Moldova!

  07.06.2019 14:26
 • ungureanu:

  Da cei din Acum chiar au făcut un Angajament și s-au iscălit, fiecare în parte, că nu vor face coaliție cu PSRM - nici formală, nici informală. Cum sunt analiștii, e altă povste. Trebuia cei din Acum, dacă tot se consideră cei mai cei politicieni, să-și țină promisiunea. În caz contrar, ața cum au jurat prin iscălitură (dacă vor face coalișie), își vor depune mandatul de deputat. Trebuie să se țină de cuvânt, altfel nu înțeleg, de ce l-au dat? Ca să-l încalce? Nimic nou, deci... farsori, mincinoși, hoți. Slavă Domnului, că nu i-am votat! Degeaba au mai strigat patru ani, că alții sunt răi... Aceștia mai sunt și ipocriți și cu orientări ne-tradiționale...

  07.06.2019 22:43