Sursa imagine:

Apel către deputații unioniști din PAS și PPDA: NU intrați în cabina de vot ca să o alegeți speaker pe cea care ne-a amenințat în 2009 că ne împușcă dacă vom ieși în stradă

Deputații unioniști din blocul ACUM sunt îndemnați să boicoteze alegerea președintelui Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Zinaida Greceanîi, în funcția de speaker al Legislativului. Bloggerul Corneliu Gandrabur a făcut un îndemn nominal către aleșii din partea PAS și PPDA să nu intre în cabina de vot.

”Apel către deputații unioniști din PAS și DA:

Maria Ciobanu, Lilian Carp, Octavian Țâcu, Iurie Reniță, Petru Frunze, Dinu Plângău, etc.

NU intrați în cabina de vot ca să o alegeți președinte de Parlament pe cea care ne-a amenințat în 2009 că ne împușcă dacă vom ieși în stradă”, a scris Gandrabur pe Facebook.

Amintim că deputatul PPDA, Maria Ciobanu, a întrebat-o, aseară, pe lidera PAS, Maia Sandu, cum să voteze pentru Zinaida Grecianîi, cea care în 2009 a amenințat tinerii protestatari din Piața Marii Adunări Naționale cu aplicarea armelor.

Sandu a răspuns în stilul său disprețuitor: „Doamna Ciobanu va decide ce va face”.

Consiliul politic al PAS a decis, ieri, cu votul a 46 de membri din 47, că formațiunea condusă de Maia Sandu va susține candidatura Zinaidei Greceanîi pentru funcția de președinte al Parlamentului. Presa a scris ulterior că împotrivă a fost doar Lilian Carp. Decizia a fost luată fără a cosulta PPDA.

Autor: SV
06.06.2019 Actual
1058
0

Comentarii 2

  • aculina:

    Oare este in Moldova un lider pe care s-al doara inima pentru pamintul asta si oamenii care il populeaza , de ce interesele personale sunt pe primul plan .

    06.06.2019 08:50
  • vlad:

    Nu va faceți probleme totul va fi bine Politica e o arta așa ca totul e posibil Nu vad o problema ce partide ar guverna daca poporul a ales psrm si acum atunci asa sa fie

    06.06.2019 11:39