Sursa imagine: chirilovanatolie.com

Abordări tendențioase în presa BEM - pe vremea lui Filat, drumurile stricate de ploi erau un lucru firesc

Presa din trustul Platon-Țopa este acuzată din nou de duble standarde, după ce a tratat în mod tendențios subiectul unor drumuri deteriorate de ploile abundente din ultimele zile.

Bloggerul Anatolie Chirilov constată, într-un articol publicat astăzi, că mass-media galben-verde nu era la fel de sarcastică și în perioada în care idolul său Vlad Filat avea în mâini pâinea și cuțitul.

«În anii 2013 dar și în 2014 au fost ploi foarte mari precum cele de câteva zile în urmă, iar presa BEM scrie pe atunci scria astfel : ” Ploaia de miercuri, 18 septembrie, a deteriorat circa 5 kilometri de drum în raioanele de nord ale republicii şi a inundat mai multe subsoluri.” Sau pur și simplu : ”Așa arată drumul după ploaia de aseară”», scrie Anatolie Chirilov.

Situaia s-a schimbat radical, după ce Filat nu mai este la putere și a fost încercerat pentru corupție.

«Iar odată ce Filat nu mai este la putere presa Filat-Platon nu mai consideră drumurile stricate o tragedie și deja nu ploaia e vinovată, dar este vinovat Filip și proiectul guvernamental ”Drumuri bune”», constată Anatolie Chirilov.

Autor: SV
Sursa: chirilovanatolie.com
25.05.2019 Actual
605
0

Comentarii 1

  • Tarnacop:

    Trustul Plohotniuc-Dodon-Sor - doar manipuleaza, minte, toarna zoaie si mananca la cacat, impreuna cuarmata de paduchi vaginali, gen Kirilof.

    25.05.2019 17:23