Sursa imagine: europalibera.org

Negru: Distrugerea PD este singura rațiune de a exista a liderilor PAS și PPDA, dar sunt suficiente indicii ca democrații sunt în creștere

PAS și PPDA au fost concepute ca anti-PD, iar distrugerea acestei formațiuni este singura lor rațiune de a exista. Cu toate acestea, există suficiente indicii care arată că democrații vor supraviețui și chiar sunt pe linie de creștere. Opinia aparține editorialistul de la Ziarul Național, Nicolae Negru.

Acesta mai spune că politica intransigentă a PAS și PPDA favorizează, de fapt, Partidul Democrat.

«Au existat suficiente date care indicau că PD va supraviețui, dar Maiei Sandu și lui Andrei Năstase le plăcea prea mult ceea ce spuneau și nu țineau cont de realitate. Situația se poate repeta la alegerile viitoare, căci PD e pe linie ascendentă, se întărește», mai spune autorul citat.

În opinia lui Nicolae Negru, unii autori greșesc împingând blocul ACUM în brațele PSRM.

«Despre aceasta se vorbește la modul serios, unii comentatori pretind că salvează opoziția și democrația moldovenească, împingând Blocul „ACUM” în brațele „ecologice” ale PSRM. Că e vorba de o prostie, că e vorba de o „șmecherie”, nu contează, căci rezultatul e același», conchide Nicolae Negru. 

Autor: SV
17.05.2019 Opinii
2359
0

Comentarii 1

  • realist:

    Este gogoasa cu care au hranit alegatorii. Ei ziceau ca si pe dodon vor sa-l distruga, dar acum il cheama la negocieri

    17.05.2019 17:17