Sursa imagine: gandrabur.md

Blogger, despre Năstase: În stilul său de „bâdlă”, el a atacat un canal TV

Liderul PPDA, Andrei Năstase, este luat în furci de bloggerul Corneliu Gandrabur, pentru atacul suburban la adresa Publika TV, dar și a altor instituții media incomode.
 
«În stilul său de „bâdlă”, el a atacat un canal TV, căruia îl zice WC, pentru că, potrivit Prostului Satului, așa-i spune lumea. Am stat și mi-am amintit ce spune lumea despre acest chișorcos al politicii de pe Bîc și iată câteva epitate culese din folclorul popular: Prostul Satului (mai nou, Prostul Țării), păpușa gonflabilă a Țopilor, robul trinomului Țopa-Platon-Filat, chișorcosul, politicianul de sub fusta Maiei Sandu, schizofrenicul, obsedatul de Plahotniuc, prezervativul de folosință multiplă al serviciilor secrete rusești (agent al FSB e prea serios pentru el, pentru că, cel mai probabil, prostălani acolo nu racolează) etc», scrie Gandrabur, într-un articol publicat astăzi.

În continuare, Gandrabur cheamă internauții să completeze șirul de epitete care îl vizează pe liderul PPDA. «Vă îndemn să continuați cu ce ați auzit că zic oamenii despre crăcanatul Năstase!», conchide Gandrabur.

Autor: SV
15.05.2019 Actual
1317
0

Comentarii 2

  • Tarnacop:

    Am citit doar titlur si am inteles ca Gandrabur este din specia paduchilor vaginali ( mandavosca) a celor de pe langa treuca. Existenta in RM a lingailor de tipul lu,i in cantitati mari, l-au adus pe Sor in parlament si tara pe iltimul loc, la capitolul SARACIE in Europa.

    15.05.2019 14:14
  • Elena:

    Năstase la cât e de agresiv e atât și de chișorcos, omul acesta precis nu e sănătăs cu capul, cum poți să sari la bătaie la cetățeni, la jurnaliști, mare debil!

    15.05.2019 15:19