Sursa imagine: ipn.md

Brega, despre Maia Sandu: regrete tardive. Acum să ne batem cu bulgări de zăpadă de parcă am fi împreună

Candidatul la alegerile parlamentare pe circumscripția 50, Europa de Vest, Oleg Brega, sugerează că Maia Sandu este o fațarnică, iar Andrei Nastase îi demonizeaza pe candidații independenți. După ce liderul PAS a declarat că regretă că trebuie să concureze cu Oleg Brega în Europa ocidentală, activistul a scris pe facebook că sunt ”regrete tardive”.

Totodată, într-un comentariu lăsat știrea apărută pe un portal, Oleg Brega amintește că și-a anunțat interesul pentru circumscripțiile 33 (o parte din suburbiile din Chișinău, unde candidează Năstase) și 50 încă în vara anului 2018. ”Absolut întâmplător, acestea au fost ţintite de liderii ACUM”, spune Brega. La sfârșitul lui decembrie, Oleg Brega a scris pe pagina sa de facebook că blocul ACUM „nu i-a propus nici măcar o circumscripție din Găgăuzia”.

Într-un final, acesta a decis să candideze independent în circumscripția Europei de Vest, dar ”nu a trecut filtrul” Maiei Sandu, care a fost desemnată pentru aceeași circumscripție.

Autor: SV
11.01.2019 Actual
403
0

Comentarii 1

  • Ion:

    Maia Sandu din nou minte, la emisiunea recenta a lui Gonta a declarat, ca nu cunostea nimic despre intentiile lui Brega, cit o sa mai continue prosteala aceasta a cetatenilor si a diasporei, deja e penibil in ce mod ne au de prosti pe toti duduia lui Filat si finul lui Topa.

    11.01.2019 13:34