Sursa imagine: noi.md

Un moldovean din diaspora o acuză pe Maia Sandu de cenzura și îi bate obrazul fostului ministru al Educației pentru greșeli gramaticale

Vasile Calmațui, cetățean moldovean stabilit în afara țării, regretă faptul că liderul PAS, Maia Sandu, dar și ai alți ortaci ai acesteia, precum și presa afiliată lor, încearcă să cenzureze opiniile critice la adresa lor.

Moldoveanul din diasporă spune că atât Sandu, cât și mai mulți activiști PAS și PPDA l-au blocat pe Facebook. Gestul acestora este straniu, în condițiile în care ei spun că militează pentru libertatea de exprimare.

”Cu toate că nu scriu vulgar/violent/spam, m-au blocat și alți "politicieni cu rating" ca Andrei Năstase, Țîcu sau întreaga televiziune "liberă și independentă" TV8. Precum și "jurnaliștii ce luptă pentru libertatea de exprimare" - Morari, Valentina Ursu, Scobioală, Rață, Cheianu, Vasile Năstase, Cozer, probabil și alții. Greu, dar supraviețuiesc” scrie Vasile Calmațui, într-o postare pe Facebook.

Același internaut semnalează și mai multe greșeli ortografice în postările Maiei Sandu, surprinzătoare pentru un fost ministru al Educației.

”Vizitând pagina Maiei Sandu am văzut o nouă postare moldovenistă - în câteva rânduri scrie de 7 ori "țară". Acolo sunt și 5 greșeli gramaticale (Maia Sandu scrie "țara" în loc de "țară"), rușinos pentru un fost ministru al Educației”, afirmă Calmațui.

Autor: timpul.md
08.11.2018 Actual
334
0

Comentarii 2

  • realist:

    Maia a blocat jumate de Moldova, pentru ca de altfel, comentariile negative la postarile ei ar fi doldora

    08.11.2018 13:27
  • Andrei:

    Proştii trebuiesc blocaţi,desigur. Vorba aia : nu te pune cu proştii. Pentru a te feri de ei - exclude-i din viaţa ta şi atât. Cât priveşte inteligenţa Maiei Sandu, tu Vasile Calmaţui, nu eşti nici la degetul mic al ei.

    08.11.2018 19:40