Sursa imagine: Screenshot

Detalii despre discuţiile “consistente” ale liderilor PAS şi PPDA cu Johannes Hahn: L-au prins la ieșirea dintr-o sală, lângă o țeavă și un televizor

Liderii PAS şi PPDA, Maia Sandu şi Andrei Năstase, au discutat câteva clipe, pe un coridor, cu Comisarul European pentru Extindere, Johannes  Hahn, însă prezintă această intersectare scurtă drept o discuţie îndelungată şi consistentă despre viitorul Moldovei.
 
Totul s-a întâmplat în pauza Congresului PPE, derulat în aceste zile la Helsinki, iar faptul a fost sesizat de bloggerul Eugen Luchianiuc, într-un material publicat astăzi.

“Maia nu a mers singură la Helsinki. A luat și codița după ea (Andrei Năstase, n.n). Acum se laudă că s-a întâlnit pe coridor cu un comisar European. Nici unul și nici altul nu pomenesc în text numele celuilalt. Și textele-s diferite. Cred că au discutat tare mult cu Hahn dacă l-au prins la ieșirea dintr-o sală lângă o țeavă și un televizor, pe corridor”, scrie Eugen Luchianiuc.

“Fiecare a venit cu fotograful său și gândurile sale. Mie chiar îmi e interesant, ei când rămân singuri, își vorbesc? Reprezentanți ai pldm tot sunt la summit. Oare unde-s ei?”, se mai întreabă autorul citat.

Autor: SV
07.11.2018 Actual
555
0

Comentarii 2

 • Denis:

  Da unde sunt ceilalti lideri? GHimpu, Usati si Deliu?

  07.11.2018 18:04
 • Ungureanu:

  „Important”, pentru ei, ca s-au fotogrfait. Acum, pare-se, pentru unii politicieni fotogrfaia contează, mai ales dacă știi cu cine să te fotogrfaiezi. :)
  Ne au de proști...
  Fătuca asta chiar se crede cumva regină într-un stup, înconjurată de trântori? :)
  Niciodată nu e văzură în compania femeilor. Chiar în cele două partide DA și PAS nu există femei? Sau nu le suportă alături?

  07.11.2018 23:01