Sursa imagine: timpul.md

Vladimir Cebotari: PDM a readus încrederea oamenilor în Uniunea Europeană

Opțiunea proeuropeană a cetățenilor Republicii Moldova a redevenit predominantă, în raport cu cea eurasiatică, în timpul guvernării asumate de PDM. Astfel, datele mai multor sondaje, realizate de organizații afiliate partidelor din opozitie, la care face trimitere vicepreședibtele formațiunii, Vladimir Cebotari, arată că, în cadrul unui eventual referendum, pentru integrarea în UE ar vota 46 la sută din respondenți, iar pentru integrarea în Uniunea Eurasiatică – doar 34%.

«Rezultatele și percepțiile oamenilor vorbesc clar că încrederea și aprecierea evoluțiilor relatiilor RM și UE este în creștere semnificativă, după ce până în 2016 scăzuse la un nivel minim, fără precedent», a scris Vladimir Cebotari, într-o postare pe Facebook.

Vicepreședintele PDM susține că actuala Guvernare a reușit să crească încrederea în UE, prin reformele pe care le implementează.

«Datorită eforturilor guvernării asumate de PDM, s-a reușit a se convinge un număr mai mare de cetățeni de a vota în favoarea integrării în Uniunea Europeană și scăderea încrederii fata de Uniunea Euro-Asiatica, în cadrul unui eventual referendum», mai spune Vladimir Cebotari.

Autor: timpul.md
31.10.2018 Actual
267
0

Comentarii 2

  • Elena Pusneac:

    O guvernare sanatoasa inseamna o dezvoltare sanatoasa. Prin reformele care le implementeaza guvernarea actuala a reusit sa creasca încrederea în Uniunea Europeana.

    31.10.2018 11:40
  • Ilie:

    Cifrele niciodata nu vor minti si nici oamenii care doresc si mai tare sa adere la familia Uniunii Europene si sa uita cit mai repede de calea pro-rusa , pe care o impune Dodon!

    31.10.2018 14:57