Sursa imagine: noi.md

Poliţiştii moldoveni sunt etalonul blândeții, comparativ cu cei din alte state. Cum acţionează în forţă colegii lor din Statele Unite ale Americii

Unii internauţi s-au arătat indignaţi ieri de acţiunile unui echipaj de patrulare din Capitală, pe care le-au catalogat excesiv de dure. Un șofer a refuzat să răspundă somației și a avut un comportament sfidător. Acesta a fost încătușat.

Internauții uită, însă, că poliţiştii din alte ţări nu-i menajează deloc pe şoferii indisciplinaţi din trafic.

În comparaţie cu colegii lor din Moldova, inspectorii de patrulare din SUA, de exemplu, recurg la metode extrem de dure, pentru a calma scandalagiii de pe şosele. Din imaginile video de mai jos, postate pe Youtube, se vede cum mai multe echipaje de poliţie din SUA încearcă să scoată cu forţa şoferi din maşinile lor.

Aceştia se împotrivesc, iar oamenii legii sunt nevoiţi să recurgă la acţiuni drastice. În cele din urmă, conducătorii auto sunt scoşi din vehicule şi trântiţi la pământ. Ulterior aceștia iau amenzi usturătoare pentru refuzul de a îndeplini somatiile poliției.

Autor: Ion Vasilos
28.10.2018 Actual
674
0

Comentarii 1

  • XxX:

    Incercati sa acoperiti faptul ca nu aveau motiv sa recurga la asa actiuni dure in video care a devenit recent viral ? :) nice try

    29.10.2018 11:46