Sursa imagine: fb.com

Un adolescent este acuzat că și-a ajutat prietena să se sinucidă. El a filmat momentul

Un tânăr din Utah, SUA, este acuzat de omor pentru că și-ar fi ajutat o prietenă, în vârstă de 16 ani, să se spânzure. Adolescentul a recunoscut că este vinovat de o altă infracțiune însă, mai puțin gravă.

Procurorii îl acuză pe Tyerell Przybycien, în vârstă de 19 ani, că a contribuit la moartea prietenei lui, Jachandra Brown, în mai 2017. El ar fi ajutat-o pe fată să se spânzure, într-o pădure, după ce i-a cumpărat funia, i-a prins-o de copac și i-a pus la dispoziție un scaun, potrivit People.
 
Procurorii spun că Przybycien este fascinat de moarte și a fost entuziasmat de faptul că o poate ajuta pe fată, după ce i-ar fi trimit un mesaj unui prieten: „E ca și cum scap ușor după ce am omorât pe cineva”.
 
Adolescentul nu doar că ar fi fost prezent în momentul în care fata a trecut în neființă, dar a și filmat momentul. După ce tânăra și-a pus funia la gât a inhalat un aersol care îi permitea să-și piardă cunoștința înainte.
 
Autoritățile spun că în video se poate observa cum fata chicotește înainte să-și piardă cunoștința și să cadă de pe scaunul pe care îl folosea ca sprijin.
 
Przybycien continuă să filmeze spunându-i fetei „Confirmă-mi dacă ești ok”. Videoclipul se încheie după ce bărbatul spune „Cred că o să las asta aici acum”.
 
La scurt timp, corpul fetei a fost descoperit de o persoană care trecea prin zonă, iar adolescentul a fost găsit plângând nu de parte de cadavrul fetei.
 
Procurorii spun că dacă tânărul nu o ajuta, cel mai probabil fata nu ar fi reușit să-și pună planul în aplicare și nu ar fi murit.
 
Przybycien riscă închisoare pe viață în acest caz. De asemenea, tânărul și-a recunoscut recent vinovăția pentru o altă acuzație, mai exact că deține materiale pornografice cu copii și cu scene violente.
 
Przybycien urmează să fie audiat din nou la începutul lui decembrie.
Autor: Digi24.ro
28.10.2018 Actual
991
0

Comentarii 0