Sursa imagine: Comunist.md

Culmea ipocriziei: Un deputat comunist critică aprig Prima Casă, dar fiica sa este beneficiară a acestui program!

Deputatul PCRM Elena Bodnarenco este un critic înverșunat al Programului național Prima Casă, derulat de Guvernul Filip, dar propria sa fiică este beneficiară a acestuia. Subiectul a fost abordat aseară, în cadrul emisiunii Bună Seara, de la postul de televiziune Moldova 1. La talk-show au participat exponenți ai PDM, PLDM, PSRM, PCRM și PL.

”Eu nu apreciez programul Prima Casă”, i-a spus Elena Bodnarenco deputatului PDM Sergiu Sîrbu, care vorbea despre realizările Guvernului Filip și proiectele sociale derulate de acesta.

În replică, Sergiu Sîrbu a declarat că fiica Elenei Bodnarenco este unul din beneficiarii Programului Prima Casă

”Adică, dumneavoastră nu apreciai Programul Prima Casă, dar fiica dumneavoastră a luat credit în cadrul programului”, a spus Sergiu Sîrbu.
Deputatul PCRM nu a negat faptul expus de Sergiu Sîrbu: ”Într-adevăr, fiica mea a procurat un apartament cu 740 de mii de lei, în credit, cu Prima Casă”, a recunoscut alesul comunist.

„Să știți că noi ne bucurăm pentru toți cei peste 600 de beneficiari ai Programului Prima Casă, deoarece acesta este un program inovativ pentru  Republica Moldova„ a replicat Sergiu Sîrbu.

Autor: timpul.md
27.10.2018 Actual
742
0

Comentarii 1

  • Ion:

    Ce are una cu alta? Doamna Elena Bodnarenco spune adevarul asa cum este gol golut! Fiica D-ei poate si a fost nevoita sa i-a acest credit injositor! In Moldova condusa de catre criminalul Vlad Plahotniuc oamenii nu au de ales! Ma ingrijoreaza faptul ca maine sau poimaine fiica doamne Bodnarenco se va trezi cu banditii lui Plahotniuc la usa si va fi lipsita si de apartament si de viata!

    27.10.2018 11:44