Sursa imagine: diez.md

Socialistul Ceban: Noi nu facem agitație electorală, dar consultări cu cetățenii

Șeful fracțiunii PSRM în Consiliul Municipal Chișinău, Ion Ceban, spune că Partidul Socialiștilor nu face agitație electorală în cadrul mitingurilor pe care le organizează în raioane, dar se consultă cu cetățenii în privința programului electoral și a viitorilor candidați la parlamentare. Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii „Glavnîi vopros” de la postul de televiziune NTV Moldova, transmite IPN.

„Noi ne consultăm cu cetățenii să aflăm cum văd ei structura noastră, oamenii noștri, dacă aceștia coincid cu criteriile existente în societate. În plus, nimeni nu a identificat candidații electorali. Noi colectăm opinii și vom ține cont de ele când vor fi aleși candidații”, a afirmat Ion Ceban. Potrivit lui, decizia finală privind candidații va fi adoptată la Consiliul republican al formațiunii, care va avea loc mai târziu.
 
Jurnalistul Alexandr Stahurski consideră că cel mai important în următoarele alegeri va fi monitorizarea scrutinului din partea UE. „Dacă noi dorim ca totul să fie cinstit, atunci hai să facem astfel încât regulile de joc să fie asigurate de cineva”, spune jurnalistul.
Autor: IPN
27.10.2018 Actual
550
0

Comentarii 0