Sursa imagine: madrm.gov.md

Tadjikistanul ar putea prelua experiența Moldovei în domeniul agriculturii

Secretarul general de stat al Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului (MADRM), Iurie Ușurelu, s-a întâlnit ieri cu un grup de producători agricoli din Tadjikistan, care efectuează, în această săptămână, o vizită de studiu în R. Moldova cu scopul de a cunoaște proiecte de dezvoltare a afacerilor agricole și companii de prelucrare a alimentelor implementate de Guvern și organizații internaționale de dezvoltare.

Potrivit delegației din Tadjikistan, scopul principal al vizitei de studiu este de a spori înțelegerea și cunoașterea reformele agricole actuale și sectorului industriei alimentare din Republica Moldova, inclusiv proiectele agricole durabile ce au avut un impact pozitiv asupra sectorului agroindustrial și a economiei naționale.
 
În cadrul întrevederii de la MADRM, secretarul general de stat Iurie Ușurelu a vorbit despre prioritățile de dezvoltare a sectorului agricol din R. Moldova, despre principalele proiecte realizate cu suportul partenerilor de dezvoltare, a evidențiat suportul oferit de Guvern pentru tinerii care vor să inițieze afaceri în domeniu și a menționat obiectivele procesului de subvenționare.
Autor: HotNews
25.10.2018 Actual
547
0

Comentarii 0