Sursa imagine: publika.md

După ce zeci de oameni au blocat circulația trenului de pe cursa Ungheni – Chișinău, mai mulți șefi de direcții, DEMIȘI DIN FUNCȚIE

În urma incidentului produs luni, 22 octombrie, atunci când mai mulți localnici din Sipoteni, raionul Călărași, au blocat circulația trenului de pe cursa Ungheni – Chișinău, manifestându-și, în acest fel, nemulțumirea față de numărul redus al locurilor în această garnitură, mai mulți șefi de direcții au fost demiși din funcție.

Serviciul Secritate Internă a deschis o anchetă pe acest caz, iar angajații care se fac responsabili de această situație au fost sancționați.

Astfel,  directorul general al Î.S. „Calea Ferată din Moldova” a dispus destituirea din funcții de conducere a șefului Depoului de Locomotive din Chișinău, precum și a șefului Serviciului gospodărie a locomotivelor.

De asemenea, precizăm că, pentru a evita repetarea unor astfel de incidente, dar și pentru a asigura circulația călătorilor în condiții decente, conducerea CFM a dispus ca, în zilele de luni și vineri, atunci când traficul de călători este majorat, să circule două secții pe cursa Ungheni – Chișinău.

Trenul de pe cursa Ungheni – Chișinău circulă zilnic, cu pornire la ora 03:51 din stația Ungheni, iar la Sipoteni acesta ajunge la ora 05:15, în capitală staționând la ora 06:59. Costul unei călătorii pentru întreg traseul este de 24 de lei, iar din st. Sipoteni și până la Chișinău prețul unui bilet este de 14 lei.

Autor: publika.md
24.10.2018 Actual
374
0

Comentarii 0