Sursa imagine: politia.md

Patru traficanți de droguri, reținuți de poliție

Pe parcursul lunii octombrie, angajații Direcției Antidrog al Inspectoratului Național de Investigații în comun cu Procuratura Chișinău oficiul Râșcani au documentat activitatea infracțională a unui grup de persoane implicate în realizarea drogurilor de tip marijuană hidroponică și a pastilelor Ecstasy.

Astfel, au fost reținuți patru tineri cu vârsta cuprinsă între 23 și 25 de ani, originari din municipiul Chișinău și raionul Cantemir. Doi din ei anterior au fost condamnați pentru comiterea infracțiunilor de huliganism, furt și circulația ilegală a drogurilor.
 
Suspecții cultivau plantele de cânepă, iar ulterior comercializau marijuana pe teritoriul municipiului Chișinău consumatorilor. Pentru probatoriu, polițiștii au efectuat mai multe achiziții de control, inclusiv din incinta unor locurilor de agrement, unde suspecții  comercializau și pastile Ecstasy. O pastilă era comercializată la prețul de 200-350 lei, iar un gram de marijuană hidroponică la prețul de 100 de lei.
 
În rezultatul perchezițiilor, polițiștii  au  depistat și ridicat aproximativ un kg de marijuană hidroponică, 5 pastile Ecstasy, mijloace bănești provenite din realizarea drogurilor, cântare electronice la scara mică, precum și două grenadă de luptă model F1.
 
Valoarea drogurilor confiscate se estimează la aproximativ 100.000 de lei.
 
Suspecții au măsură preventivă sub formă de arest. Dacă le va fi demonstrată vinovăția, aceștia riscă de la 7 la 15 ani de pușcărie.
 
Autor: HotNews
24.10.2018 Actual
589
0

Comentarii 0