Sursa imagine: reporterntv.ro

În raionul Cahul sunt construite trei complexe sportive

În raionul Cahul sunt construite trei complexe sportive de care vor putea beneficia toţi doritorii. Banii au fost alocaţi din bugetul de stat şi din bugetul raional. Până la finele anului, complexele sportive vor fi gata.

Până la finele anului, locuitorii din Zârneşti vor avea la dispoziţie un complex sportiv. Proiectul este iniţiat de către autorităţile publice locale de nivelul unu şi doi, care îşi propun să le creeze cetăţenilor de toate vârstele condiţii bune pentru practicarea sportului şi pentru adoptarea unui stil de viaţă sănătos. Accesul în viitorul complex sportiv, care se va afla în gestiunea Primăriei, va fi gratuit pentru toţi doritorii. Lucrările de construcţie sunt în toi şi s-ar putea să fie finalizate mult mai devreme decât s-a planificat.
 
„Va fi un mini-teren de fotbal, voleibol şi basketbol.  Se lucrează în acest sens deja de vreo zece zile. Se construieşte lângă Casa de Cultură din centrul satului”, a declarat primarul comunei Zârneşti, Nicolae Beju.
 
În municipiul Cahul sunt construite două complexe sportive. Ambele vor fi gestionate de către administraţia publică locală, care se va ocupa şi de întreţinerea acestora. Unul este amplasat pe teritoriul Liceului „Mihai Eminescu”. 
 
În total anul curent în raionul Cahul vor fi construite trei complexe sportive. În acest scop, pe 6 septembrie a fost semnat Acordul de parteneriat între preşedintele raionului Cahul, primarul de Bălţi şi primarul din Zârneşti. Costurile estimate se ridică la circa 2 milioane 700 mii de lei, inclusiv 1 milion 500 de mii de lei din bugetul de stat şi restul sumei - din bugetul raional. 
Autor: trm.md
23.10.2018 Actual
421
0

Comentarii 0