Sursa imagine: moldova.org

Deputatul George Mocanu participă la Forumul mondial de investiții de la Geneva

Deputatul George Mocanu participă la Forumul mondial de investiții de la Geneva. Reuniunea, găzduită de Palatul Națiunilor, are loc în contextul Conferinței Națiunilor Unite pentru Comerț și Dezvoltare și se desfășoară în perioada 22-24 octombrie.

În cadrul Forumului, invitații vor participa la o serie de ateliere de lucru, un dialog tripartit între parlamentari, autorii politicilor publice și mediul de afaceri, precum și mai multe panele de discuții pe diferite subiecte. 
 
Reuniunea, care va avea, în acest an, genericul ”Investind în dezvoltarea durabilă”, va aborda provocările globale în domeniul investițiilor în noua epocă a globalizării și industrializării. Forumul va reuni circa 5 000 de participanți din peste 160 de țări, inclusiv șefi de state și guverne, miniștri, parlamentari, lideri de afaceri și reprezentanți ai societății civile.
 
Forumul mondial de investiții generează strategii și soluții pentru provocările globale în materie de investiții și dezvoltare. Reuniunea oferă o oportunitate unică de a influența procesul de elaborare a politicilor publice legate de investiții, de a conecta mediul investițional global cu liderii mondiali din afaceri și politică.
Autor: HotNews
22.10.2018 Actual
555
0

Comentarii 0